PARTNER PORTALU
PARTNERZY PORTALU
Bakalland - partner portalu Crédit Agricole - partner portalu

Przestarzałe przepisy, szara strefa, rynek pracy - główne wyzwania polskiej gastronomii (wywiad)

Przestarzałe przepisy, szara strefa, rynek pracy - główne wyzwania polskiej gastronomii (wywiad) Stanisław Magdij; fot.: PTWP

Ile restauratorzy tracą na szarej strefie? Dlaczego dziś średnia rachunku jest niższa niż kiedyś, choć wartość rynku gastronomicznego w Polsce dynamicznie rośnie? Czy restauracje rzeczywiście mogą liczyć na Millenialsów? – różne zawiłości gastronomii wyjaśnia Stanisław Magdij, dyrektor Operacyjny QLT Restaurant & Bar Sp.zo.o, operator sieci Bierhalle.

Wybrany ranking jest treścią płatną. Można wykupić dostęp do tego konkretnego rankingu lub roczny dostęp do "Strefy premium", który zagwarantuje dostęp do wszystkich rankingów. Kliknij tutaj aby się zalogować lub zarejestruj konto.

Kliknij tutaj, aby zobaczyć szczegółowe informacje o "Strefie premium". Aktualna oferta cenowa jest dostępna tutaj. Aby wykupić wybrany dostęp, przejdź na stronę sklepu.

POLECANE

KOMENTARZE

+ DODAJ KOMENTARZ

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!